TIETOA MINUSTA

Heippa! 

Olen Jenni, v. 2021 Lapin AMK:sta valmistunut fysioterapeutti. Valmistumisestani lähtien olen työskennellyt pääsääntöisesti työikäisten ja ikääntyneiden parissa. Aikaisemmalta ammatiltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen ohjannut yksilöitä ja ryhmiä liikunnan saralla eri kuntokeskuksissa vuodesta 2016 lähtien. Fysioterapia alalle hakeuduin halusta päästä syventymään ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan paremmin sekä laajentamaan osaamistani harjoittelun osalta.

Pyrin harrastamaan liikuntaa monipuolisesti vapaa-ajallani.  Tanssinut olen pienestä pitäen ja tällä hetkellä harrastan street/hiphop-tanssia. Lisäksi laulaminen on lähellä sydäntäni.

Fysioterapiassa erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä urheilufysioterapia. Vahvuuksiini kuuluvat terapeuttinen harjoittelu sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen/urheiluvammojen ennaltaehkäisy. 

Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen suorittanut Suomen Urheilufysioterapeuttien (SUFT ry) järjestämän Urheilufysioterapian peruskurssin 02/2023.

Luo kotisivut ilmaiseksi!