Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapiasta on hyötyä muun muassa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, leikkausta edeltävässä ja jälkeisessä kuntoutuksessa, akuuttien ja kroonisten kiputilojen lievityksessä sekä fyysisen toimintakyvyn kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Fysioterapia sisältää alkuhaastattelun ja tutkimisen lisäksi yksilöllisen kuntoutussuunnitelman luomisen yhdessä asiakkaan kanssa sekä aktiivisten harjoitteiden ohjauksen. 

Fysioterapiassa hyödynnetään asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden muun muassa terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä sekä teippausta.

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapiassa pyritään kehittämään yksilön optimaalista suorituskykyä sekä ehkäisemään vammojen synty huomioiden lajiominaisuudet. Vamman sattuessa keskitytään vamman jälkeiseen progressiiviseen ja yksilölliseen kuntoutukseen, tavoitteena turvallinen paluu urheiluun. Lisäksi urheilufysioterapiasta on hyötyä palautumiseen.

Urheilufysioterapiaan ovat tervetulleita urheilijat, aktiiviliikkujat sekä liikuntaa aloittavat. 

TMD- Purentalihasten fysioterapia/hieronta

Purentalihasten fysioterapia sisältää leukanivelten ja purentalihasten toiminnan tutkimisen, purentalihasten, kaulan ja niskahartiaseudun manuaalisen käsittelyn sekä yksilöllisten harjoitteiden ohjaamisen. 

Yleisimpiä syitä hakeutua purentalihasten fysioterapiaan/hierontaan:

  • narskuttelu
  • leukanivelen rajoittunut liikkuvuus / suu ei avaudu kunnolla
  • päänsärky
  • leukanivelten tai purentalihasten kipu
  • leukanivelen äänet, kuten lonksuminen

Luo kotisivut ilmaiseksi!